Dani Mocanu

Polițiștii din Mureș au descins acasă la locuința lui Daniel Mocanu din Ștefănești fiind acuzat că a amenințat un tânăr cu cuțitul într-un club din Târgu Mureș. Dani Mocanu ridicat de mascați după ce ar fi amenințat un fotbalist În această dimineață polițiștii au făcut percheziții în casa din Argeș a lui Dani Mocanu după ce oamenii legii s-au autosesizat în urma unui filmuleț postat de artist pe TikTok.


Pin By Bianca Calin On Dani Mocanu

De trei săptămâni oamenii legii au început urmărirea manelistului iar în acest moment mascații i-au.

. 455k Followers 0 Following 687 Posts - See Instagram photos and videos from Dani Mocanu danimocanuoficial. La mas bella 2020. Bancul zilei La examenul de Drept Penal avea de răspuns Cine este bărbatul din viața Alinei Ceușan.

Dani Mocanu a fost implicat într-un șir de scandaluri ca urmare a asocierii cu diverşi interlopi notorii. Bărbatul este cercetat într-un dosar de amenințare tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase potrivit Libertatea. 28 iulie 2022 Daniel Mocanu interpret de manele a ajuns din nou în atenția oamenilor legii.

Deocamdată nu se cunosc mai multe informații despre motivul incidentului dintre Dani Mocanu și tânărul amenințat. Poliţiştii au făcut în acestă dimineaţă percheziţii la casa din Argeş a cântăreţului. Faima și banii par să-i fi luat însă mințile artistului care a ajuns să umilească femeile nu doar în melodiile pe care le compune ci și în viața reală.

Dani Mocanu a ajuns din nou în atenția procurorilor după ce a postat un videoclip în care amenință cu cuțitul un fotbalist care se afla în clubul Mystik Lounge Events din Târgu Mureș. Daniel Mocanu este acuzat că a amenințat un tânăr cu cuțitul într-un club din Târgu Mureș. Pentru că băiatul a depus o plângere la poliție manelistul ar fi promis suma de 5000 de lei pentru a o retrage.

Filmarea a fost pusă pe un TikTok iar polițiștii s-au sesizat din oficiu în urmă cu aproximativ trei săptămâni. But if he ignores this one hes keeping consistency in the pattern because of the viral claim and its not when he first did that as such. Percheziții acasă la Dani Mocanu.

Polițiștii din Mureș au descins joi dimineața la locuința manelistului Dani Mocanu din Ștefănești județul Argeș. Release Calendar DVD Blu-ray Releases Top 250 Movies Most Popular Movies Browse Movies by Genre Top Box Office Showtimes Tickets In Theaters Coming Soon Movie News India Movie Spotlight. A doua zi Dani Mocanu ar fi realizat gravitatea faptei sale și i-ar fi contactat pe părinții lui Alex Podar.

Atunci manelistul a fost acuzat de conducerea unui grup infracțional organizat specializat în proxenetism spălare de bani și trafic de persoane. Polițiștii desfășoară percheziții în data de 28 iulie la locuința acestuia din Argeș. Stai și te întrebi de ce nu intervin autoritățile.

Dani Mocanu ar fi încercat să scape de plângerea la poliție. Dani Mocanu este un manelist cunoscut în branșă piesele sale ajungând invariabil pe primele locuri în trendingurile YouTube. În luna iunie Dani Mocanu ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr într-un club din Târgu Mureș.

Dani Mocanu călcat din nou de mascați. Dani Mocanu a intrat din nou în atenția polițiștilor Dani Mocanu face ce face și reușește să ajungă față în față cu polițiștii. Manelistul ar fi ameninţat un tânăr cu un cuţit într-un club din Târgu Mureş De Andre Rotaru la 28072022 1324 Cântăreţul de manele Dani Mocanu are din nou probleme cu legea.

Filmarea a fost pusă pe un tiktok iar polițiștii s-au sesizat din oficiu în urmă cu aproximativ 3 săptămâni conform unor surse. Veste ULUITOARE nimeni nu se aștepta la asta În anul 2017 Dani Mocanu a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița. În 2017 el a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița sub acuzarea de conducerea unui grup infracțional organizat specializat în proxenetism spălare de bani și trafic de persoane.

În luna iunie Dani Mocanu ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr într-un club din Târgu Mureș. Presumably Dani Mocanu is certainly not a famous person through web based entertainment as he has a common fan base. Whats on TV Streaming Top 250 TV Shows Most Popular TV.

Dani mocanu vorbeste despre mocanu. Incidentul a avut loc la începutul lunii iulie însă polițiștii s-au autosesizat după ce momentul a fost publicat pe rețelele de socializare de către cântăreț. Dani Mocanu is an actor known for Dani Mocanu Jay Maly Costi.

Dani Mocanu a scăpat recent de o condamnare Dani Mocanu a fost implicat într-un alt dosar după ce a lansat o melodie considerată sexistă instigând la violență asupra femeilor. In fact even prior to this he was also surrounded by discussions due to a similar issue when he was locked.


Dani Mocanu Alcapone Oficial Audio Youtube Audio Scarface Youtube


Dani Mocanu Columbia Oficial Video Video Columbia Development


Artileria Youtube Youtube Generation


Dani Mocanu Smecher Si Frumos Oficial Video Hit 2018 Youtube Polo Ralph Lauren Youtube Mens Polo


Dani Mocanu De Ce Esti Rea Videoclip Official Mens Sunglasses Celebrities Style


Dani Mocanu Ieftinatura Official Video 2020 Youtube


Dani Mocanu Tare Tare Official Video 4k Youtube Watch Youtube Videos Music Download Youtube Videos


Pin On Music


Abi Dani Mocanu Regii Romaniei Official Music Video Youtube Music Videos Youtube Videos Music Old Video


Pin Auf Da


Pin On Dani Mocan


Pin On Sa Nai Incredere In Femei


Dani Mocanu El Chapo Official Video Youtube El Chapo Video Movie Posters


Pin On Actualitate


Dani Mocanu Lenna Haina Penala Official Video Youtube Youtube Haina Official


Pin By Moraru Nicoleta On Andrei Development Youtube Video


Dani Mocanu Costi Fragolina Official Video Youtube Classical Music Playlist Country Music Playlist Pop Music Playlist


Dani Mocanu Te Iubesc Eli Official Audio Youtube Audio Elis Youtube


Dani Mocanu Ruleta Ruseasca Oficial Video Youtube

You have just read the article entitled Dani Mocanu. You can also bookmark this page with the URL : https://mandalikagasbagana.blogspot.com/2022/07/dani-mocanu.html

0 Response to "Dani Mocanu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel